-->

Salam Perkenalan

Monday, March 25, 2013

Exchange Banner Dengan Ashriefamily

Kita nak buat exchange banner segment ngan kawan2.. so that boleh kita sama2 terjah & follow blog kekawan semua..

Copy & paste banner di atas di blog kalian yea.. :)

Syaratnya simple dan mudah sahaja iaitu WAJIB follow blog ashriefamily nie dan WAJIB letakkan banner ashriefamily dan WAJIB letakkan link ke blog nie di blog kalian sehingga tamat segmen ini. Last sekali WAJIB follow NetworkBlogs kita.. Tinggalkan jejak anda di ruangan komen ini.

Banner kalian akan di letak kat blog nie selama sebulan untuk kawan2 lain terjah n follow nanti.. Moga ada manfaatnya untuk kita semua nanti..

Emm.. rasanya tentu tak seronok tanpa hadiahkan.. 10 orang follower yang pertama akan diberikan hadiah seperti dibawah..

Sampel gambar keychain craft

5 pertama x 1 terima keychain craft

Sampel gambar bookmark craft


5 selebihnya x 1 terima bookmark craft

Tinggalkan banner kalian di blog masing2.. saya akan copy dan postkan di tempat khas yang telah disediakan..

Segmen ini bermula pada 25.03.2013 sehingga 31.03.2013.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Terima kasih kepada teman2 blogger yang join my 1st segmen.. Dibawah adalah nama teman2 yang telah memenuhi syarat yang ditetapkan.. kepada teman2 yang tidak disenaraikan minta buat semakan semula kepada syarat2 yang ditetapkan kerana segmen masih dibuka sehingga 11 malam 31.03.2013.

1. http://iema90.blogspot.com/p/exchange-banner_22.html

5. maybe your blog will be next..

10 comments :

Iema Gurlz said...

hye
iema letax banner blog nie kt sini ^__^
http://iema90.blogspot.com/p/exchange-banner_22.html

rizalekin said...

tq u Iema Gurlz coz support me.. luv u

najiah shaharain said...

put banner awak dah.jom exchange banner

rizalekin said...

tq u natijah coz join my 1st segmen.. pls follow my networkedblogs utk membolehkan awak menerima giveaway ashriefamily.. luv u

velluca said...

tukeran banner yuk ^^

web ku di: http://pusatbajukeren.com/

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Wan pun sudah... :)

Nice to share and blog with you. :)

Aireyn Ashra said...

dah letak kt exchange banner :)

http://aireynhistorylife.blogspot.com/

rizalekin said...

tq u all blogger that join my 1st segmen.. pls follow the term & condition to join this segmen..

to blogger who not have banner.. don't worry coz i have my 2nd segmen with surprise prizes waiting for you all to join..

always follow my blog, sure you will not missed my next segmen..

1 day more to close this segment..

rizalekin said...

ops so sorry, have 3 days instead of 1 day to close this segmen..

pls forgive me that feel sleepy now.. ;);

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Yuhuuu...nama wan ada as short listed. Harap2 menang. Wan tak penah menang apa2 lagi. Thanks sangat2 dan semoga bjy dlm penganjuran kali pertama ni. :)